Partners

Wij streven naar een zo optimaal mogelijk service en diensten assortiment. Wij gaan dan ook graag samenwerkingen aan met betrouwbare partners. Hierdoor kunnen wij u nog meer kennis en expertise bieden vanuit ons bedrijf.

Onderstaand geven wij u een aantal bedrijven weer, waarmee wij een prominente relatie onderhouden.

headerlwb-300x100
Een eigen website maken, maar er niet teveel voor willen betalen? Een partner vinden die discreet met uw gegevens omgaat? Kijk dan eens op www.lowbudgetwebdesign.nl. Daar worden betaalbare oplossingen gemaakt die gemakkelijk bedienbaar zijn. Er is geen kennis van moeilijke programma’s nodig en je kunt de website overal beheren. Bovendien, als het goed bevalt, is jouw site gemakkelijk uit te breiden. Kijk maar eens rond en ontdek de vele mogelijkheden!

logo_hoofdkantoorDe organisatie in Lelystad is onze basis. De samenwerkende partners van Centraalpunt© vinden hun oorsprong, via vele bedrijfstakken en bijbehorende ervaring, reeds 25 jaar geleden. Door de vele partners kunnen wij u een scala aan diensten op het gebied van ICT aanbieden, waaronder ons eigen PC Repair Hoofdkantoor. Er zijn vele PC Repair vestigingen, en binnenkort in iedere provincie een eigen vestiging. Op dit moment kunt u terecht bij ons, maar ook in Brabant en Flevoland.

 

slide1-300x111

New Business ID | NB-ID | SupportForRent
Voor planontwikkeling, implementatie en innovatie, werken wij samen met dit vooraanstaande bedrijf. Meermaals hebben zij de juiste oplossing weten te vinden in bedrijfsvoering, opdrachten voor (semi)overheidsinstanties en in de oprichting van bedrijfsvormen.

cpunt-300x51

Centraalpunt  | Cpunt
Centraalpunt is een bedrijvengroep met een zeer breed karakter. Het bestaat momenteel uit tientallen aangesloten bedrijven, de zogenaamde Centrales, met de meest uiteenlopende handel en services. Door de onderlinge samenwerking ontstaat er een scala aan mogelijkheden. Ook de korte communicatie lijnen vormen de basis voor een gedegen en optimale uitvoering van uw plannen. Bijna iedere maand worden er nieuwe Centrales opgezet, maar ook werken zij in samenwerking met nb-id aan planontwikkeling, afzet en realisatie, om er voor te blijven zorgen dat er nog meer disciplines tot uw beschikking staan.

cropped-slide-transparant-300x74

Starterscentrale Hoofdkantoor | Starterscentrale Brabant
Bij Starterscentrale kunt u hulp, vrijblijvend advies en uitvoering vinden op het gebied van stagebegeleiding, re-integratievraagstukken en volledig HR Management. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals bijvoorbeeld het UWV, gemeentes en de ‘Centrales’ die landelijk verspreid zijn. Elke vorm van ondersteuning, coaching, begeleiding en opleiding binnen de trajecten van werk zoeken/ behouden, re-integreren, en/of het verwezenlijken van een full- of parttime zelfstandig ondernemerschap is vertegenwoordigd binnen dit concept!

Partners

EN NATUURLIJK
DE

Central Company’s

Een enorme verrijking aan ieder team
ten aanzien van:

SUPPORT
MARKETING
WERVING
WEBMODERATORS
WEBWINKEL PARTNERS
CARE AND LIFESTYLE
VIRTUELE PANDEN
PC REPAIR VESTIGINGEN

Een groep loyale mensen die met elkaar de schouders willen zetten
onder een goed en betrouwbaar web van diensten.

teamwerkccc

WIE WIL ZOEKT EEN MOGELIJKHEID
WIE NIET WIL EEN EXCUUS!